Våra villkor

Freespins24.nu är en webbplats som koncentrerar sig på att erbjuda dig som använder information om att hasardspel online på diverse spel och casinon. På vår webbplats kan du enkelt jämföra olika spel och webbplatser. Vår ekonomiska inkomst kommer från att du besöker de länkar som finns på vår webbplats samt eventuell reklam som dyker upp. Dessa villkor är grundläggande och du som besökare måste godkänna dem för att kunna besöka vår webbplats. Vi ber dig därför att noggrant läsa igenom dem. Läs även igenom vår sekretess- och cookiepolicy för mer information om hur vi behandlar din personliga information.

Innehållet

Vi strävar efter att publicera informativt innehåll. Enligt svensk lag måste du vara myndig för att spela om pengar, därför riktar sig vår sida endast till personer över 18 år. Vi försöker till högsta grad garantera att innehållet som finns på vår webbplats är aktuellt men kan inte garantera att erbjudanden från tredje part fortfarande är aktiva. Du besöker vår webbplats på egen risk.

Ansvarsskyldighet

Vi gör allt för att garantera att vår webbplats och dess innehåll är lagligt och lämpligt för alla myndiga besökare. Vi kan dock inte ta ansvar för dig när du besöker vår webbplats om oaktsam användning uppkommer. Detta gäller även den utrustning som du använder. Du som besökare är ansvarig för att endast använda vår webbplats på ett korrekt sätt. Vi tar inget ansvar för skador eller förluster som kan uppkomma. Detta inkluderar men är inte begränsat till: förlust av intäkter, försäljning, rykte eller annan skada på företag och privatpersoner samt fysisk eller psykologisk personskada.

Rättigheter över innehållet

Freespins24.nu äger alla rättigheter till denna webbplats och dess innehåll. Dessa rättigheter skyddas av upphovsrättslagen. Du får använda och besöka vår webbplats med vi förbehåller oss rätten att neka åtkomst utan föregående meddelande om vi misstänker olagliga aktiviteter. Denna webbplats och dess innehåll får endast användas i kommersiellt syfte om vårt skriftliga samtycke tilldelats. Om du vill göra en förfrågan om att ta bort innehåll på vår webbplats måste den göras skriftligen. Vi förbehåller oss rätten att behålla allt innehåll som följer lagen.

Virus och/eller skadliga program

Freespins24.nu kan inte garantera ett skydd mot virus till 100 %. Vi tar inget ansvar för skador av virus eller skadliga program som kan uppkomma genom vår webbplats eller webbplatser som tillhör tredje part.

Källor till andra webbplatser

Vår webbplats bygger på information och länkar till tredjepartswebbplatser. Tredje part ansvarar för innehållet på länkade webbplatser. Om du äger en webbplats kan du få tillstånd att länka till vår webbplats. Dessa länkar får inte skada oss ekonomiskt och inte heller skada vårt rykte. Vi kan när som neka dig rättigheten till detta tillstånd.
Vi uppdaterar våra villkor då och då för att följa gällande lagstiftning. Du bör besöka denna sida för att hålla dig uppdaterad.