De fem bästa Halloweenslotsen

Det är äntligen dags för höst i Sverige och som vi har längtat. Även om många kanske saknar sommaren och dagsljuset så har landet äntligen täckts av ett mysigt mörker – I alla fall om du frågar oss Halloween-älskare. Under hösten kan man tända ljus, laga varma soppor och inte ha dåligt samvete över att stanna inne en hel helg. Det är den perfekta tiden att mysa – och skrämmas!

Höstens höjdpunkt måste vara Halloween. Vad kan vara roligare än att karva pumpor och klä ut sig för att sedan gå på fest? Jo, det kan finnas en sak som är roligare och det är att spela några Halloween-spel. Det är precis därför som vi här listar våra fem bästa spel med Halloween-tema. Testa spelen, vinn i bonusrundorna och fira in Halloween tillsammans med oss och dessa fantastiska slots. Happy Halloween!

casumo (2)

Besök Casumo

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

1. Bloodsuckers

Visste du att Bloodsuckers är de flesta spelarnas favoritslot? Det är alltså inte konstigt att den får ta förstaplatsen i vår härliga topplista. Om spelarnas kärlek till sloten beror på den höga RTP:n eller de många bonusrundorna vet vi inte, men vi kan garantera att du aldrig kommer att känna dig uttråkad när du spelar den här sloten. Spelets tema är ganska så uppenbart: vampyrer. Designen på spelet har NetEnt lyckats väldigt bra med och ljudeffekterna passar perfekt in. Välj och vraka bland kistor för att vinna mer pengar och vänta på dina 3 scatters så ska du få se på spänning – och freespins!

2. Baron Samedi

Baron Samedi är den Voodoo-inspirerade sloten från Yggdrasil. Det är inte deras första slot i mystiskt tema, men den toppar garanterat listan över deras mest spännande slot. Har du koll på religionen från Haiti eller sett en Bond-film så vet du precis vem Samedi är. Om inte så är han Voodoo-kungen som hänger på kyrkogårdar med ett otroligt läskigt utseende. Sloten däremot är fylld med scatters, freespins och respins. Alla dessa bonusfunktioner kommer att ge dig massor av ökade vinster och skulle du vinna maxvinsten så kan du räkna med 1200 gånger din insats. Inte helt fel!

3. Halloween Jack

Halloween Jack som även den kommer från NetEnt har en hel historia i spelet. Här får vi nämligen följa en ung flicka som har hittat ett förbannat juvelskrin. Det här skrinet tvingar henne att göra alla möjliga saker och som du redan kan räkna ut så följde en riktig ondska med ut ur skrinet. Halloween Jack har ingen bonusrunda men du kan däremot hitta massor av freespins, Jack-o-Lantern Wilds och Death Reaper Wilds. För att vinna freespins så krävs det att du landar 3 eller fler scatters på hjulen och därefter så dyker 10 freespins upp. NetEnt hade som mål att skrämma spelarna i varje spin i detta spel och vi måste faktiskt säga att dem har lyckats.

4. Rise of the Dead

Den här sloten har ett mer egyptiskt tema, fast inte ett vanligt sådant då de återupplivar faraoner… Sloten kommer från Play’n Go och påminner till viss del om Book of Dead. Skillnaden här är att skaparna har velat ge spelarna en mer mörk sida där de döda faktiskt kommer tillbaka till liv. Själva utseendet på sloten är otroligt snyggt där du självklart finner symboler från Egypten tillsammans med döda faraoner. När det kommer till spelets funktioner så finns det massor av wilds, en Mega Stack-funktion där du kan vinna ännu större vinster genom att samla liknande symboler, freespins och även en Gift of Gods-funktion som aktiveras slumpmässigt. Med den funktionen kan du vinna upp till 500 gånger din insats. Vi ska också nämna att den här sloten har hög volatilitet, vilket innebär att vinsterna kommer sällan men så otroligt mycket större när de väl kommer.

 

5. Halloween Fortune

Halloween Fortune kommer från Playtech och har otroligt vacker grafik. Med 3D-grafik får vi följa tre vackra häxor och deras svarta katt – ungefär så klassiskt Halloween det kan bli. Det här spelet har faktiskt också en jackpott där du kan vinna upp till 10 000 credits. Volatiliteten är medium vilket innebär att vinsterna dyker upp lite då och då, inte allt för ofta men aldrig heller för sällan. Spelet innehåller några trevliga funktioner som wilds, scatters, freespins och multiplicerare. Vi älskar denna slot på grund av designen på häxorna och att det faktiskt händer saker hela tiden när man spelar. Du kommer inte ha en tråkig Halloween med detta spel!

Skapa riktig Halloween-känsla med spelen

Börjar du också längta ännu mer efter Halloween efter att ha läst den här artikeln? Det gjorde faktiskt även vi, fast när vi skrev den. Det är något mystiskt och spännande med hösten och Halloween gör det hela så mycket roligare. Även om vi svenskar kanske inte haft den här traditionen allt för länge utan tidigare endast var vana vid Allhelgona så börjar den amerikanska högtiden ta större och större plats i vårt samhälle. Så det enda vi kan göra nu är att önska dig lycka till när du testar våra fem bästa Halloween-slots och hoppas på att du får en riktigt ryslig Halloween-helg!

casumo (2)

Besök Casumo

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller